Vakantiebijbelweek IJsselmuiden

Geloof kun je laten zien….

Voor iedereen! Middels deze creatieve manier kunt u en jij laten zien wat het geloof in de Here Jezus voor je betekent. Nog mooier is als je er met anderen over wilt en durft te spreken, maar dit VBW-onderdeel helpt je op een leuke en ontspannen manier in de goede richting.

Wat?

Laat in de voortuin van je huis op je eigen manier iets zien van wat jou/jullie aanspreekt in de Bijbel. Bijvoorbeeld een gelijkenis of een bijzondere persoon. Groot kans dat de buurt belangstellend komt kijken wat je aan het doen bent en dan is er dus een bruggetje om je hart met die ander te delen.

Je kunt natuurlijk ook door middel van een mooi bloemstuk of een schilderij of een spandoek duidelijk maken wat je Boodschap is. Daarvoor willen we geen regels opleggen en dus kan iedereen dit op zijn/haar eigen manier invullen en uitvoeren.

We hopen dat je het eindresultaat middels een foto wilt insturen zodat we deze op de website van de Vakantie-Bijbel-Week kunnen plaatsen. Daarmee maken we het mogelijk dat alle geïnteresseerden kunnen meebeleven wat u/jij/jullie hebben willen laten zien.

Creatieve tuindecoratie maken - Eigen Huis en Tuin

Wanneer? Het gaat om de week waarin de VBW wordt georganiseerd, namelijk: 16 tot en met 22 augustus 2021

Je kunt dus de hele zomer de voorbereidingen doen.

Nog mooier? Alle ingestuurde foto’s (de adressen)

plakken we op de website op een plattegrond, zodat

er op een leuke manier (eventueel met het hele

gezin) langs alle tuinen gefietst of gewandeld kan

 

worden die meedoen aan deze activiteit!

Pssst en als klap op de vuurpijl…..je zou zelfs voor wat leuke lampjes kunnen zorgen in de tuin, zodat de afbeelding of de boodschap ook ’s avonds als het wat donker wordt van te zien is!