Vakantiebijbelweek IJsselmuiden

IKOOKVOORJOU

Voor iedereen! Wie de Bijbel kent en in het bijzonder de verhalen over de Here Jezus, die weet dat er heel veel mooie dingen gebeuren tijdens maaltijden. Blijkbaar is dat toch een goede manier om met elkaar in contact te komen of elkaar beter te leren kennen. Het delen van de maaltijd kan dus een mooie manier zijn om iets te laten zien van het geloof in Jezus Christus. Let op er zijn nog altijd corona-regels dus kun je beter niet de hele buurt aan tafel vragen. Maar……

Wat?

Kies 1 moment in de week van de VBW om voor iemand iets te koken of klaar te maken. Vraag vooraf eventueel wat hij of zij lekker vindt of breng spontaan iets langs wat je gebakken of gekookt hebt.

Belangrijk is wel dat je dat doet voor iemand die dat niet zomaar van jou verwacht! Natuurlijk is het leuk om voor vrienden iets klaar te maken, maar het is een kans om juist hen die het niet verwachten iets te geven/ te laten zien. Dat kan soms best spannend zijn, maar je mag gerust vertellen dat je het doet, omdat jij ook veel ontvangt en dat graag wilt delen. Precies zoals God het bedoelt heeft. Niet voor niets is 1 van Zijn belangrijkste opdrachten om de ander lief te hebben, zoals we onszelf lief hebben.

Je mag het samen doen als gezin…..maar er is ook niets mis mee als je juist alleen iets probeert…..iedereen kan dus iets met deze activiteit. We zijn benieuwd naar je ervaringen dus laat gerust iets weten aan de VBW. Het gaat niet om namen…..maar wel om je ervaring!!

Wanneer? Het gaat om de week waarin de VBW wordt georganiseerd, namelijk: 16 tot en met 22 augustus 2021

Pssst

 

Het is natuurlijk ook al leuk als je gewoon een keertje trakteert in de buurt. Gewoon langs de deuren met een bak lekkernij……(denk wel aan de 1,5 meter😊)